Skip to content

Velkommen indenfor i Aarhus' flotteste café

Caféen er åben for alle, uanset om du er medlem eller blot forbipasserende på gågaden. Husets café sætter rammen for, at du kan holde et uformelt businessmøde, sidde at arbejde nogle timer eller blot nyde den måske bedste kop kaffe i Aarhus C. Vi ligger i Ryesgade nær Aarhus Banegård, og The House er det perfekte sted til et drop-in før eller efter en forretningsaftale. 

Kvalitetskaffe serveret med et smil

 

I vores kaffebar står dygtige baristaer klar til at servicere dig med lækker kaffe. The House laver byens måske bedste kop kaffe – i tæt samarbejde med Sigfreds Kaffe, hvor vi har fået udviklet vores egen særlige kaffeblanding. Ligegyldigt om du er til cappuccino eller flat white, er højt serviceniveau og imødekommenhed i fokus. Vi sørger for kaffen, mens du arbejder eller vender verdenssituationen med en god bekendt. Som medlem af The House har du ydermere mulighed for at bestille frokost i form af sushi, sandwich og salater, som vi forestår for dig. 

Kaffepause i eksklusive omgivelser


Caféen er ligesom resten af huset indrettet i et eksklusivt design. Samtidigt er der højt til loftet, og vi har indrettet vores hus til at fordre din kreativitet, uanset om du sidder og arbejder, holder et forretningsmøde eller blot nyder en dampende varm kop kaffe. Find ny inspiration i caféen eller lad dig rive med af gågadens pulserende liv. 

Som gæst i caféen får du en forsmag på resten af huset. Her venter en verden af coworking med varierende og inspirerende arbejdszoner, hvor du kan skabe din egen arbejdsdag. Har du i stedet brug for aflukkede mødefaciliteter, tilbyder vi mødelokaler indrettet i professionel stil. Hvis du er nysgerrig på at se mere, kan du henvende dig i baren eller booke en rundvisning her

I mellemtiden kan du herunder se, hvad vi byder på af lidt varmt, lidt juice, lidt med brus og lidt godt.

Mænd, der holder møde ved bordet i caféen med messing lysestager og vindue til gågaden i baggrund
Mand som arbejder på sin bærbær computer ved bordet med en croissant og kaffe ved siden af

Find os her

The House
Ryesgade 8
8000 Aarhus C

+45 21 99 09 02
hello@thehouse.dk

Åbningstider

Mandag til fredag:
08:00 – 16:00

Kolde drikke

Til kaffen

Kurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

The House Kurv

Ingen produkter i kurven
THE HOUSE