Skip to content

Om The House

The House er stedet for entreprenører, pionerer og visionære erhvervsfolk i Aarhus.
Vi tilbyder spændende coworking miljøer, målrettet efter ethvert behov og ønske, og stiller servicerede mødefaciliteter til rådighed for vores gæster og medlemmer.

Beliggende i et gammelt renoveret byhus, udfordrer The House måden vi skaber, arbejder og mødes på. I vores Business Lounge kan du læse dagens avis, mens du bliver opdateret af TV2 News over en god kop kaffe. I vores Café kan du bestille frokost til dig selv eller dit møde, og i The Lab i kælderen har arkitekter, interiør- og indretningsarkitekter deres daglige gang i vores 100 kvm store kreative projekt zone.

Her kan du som medlem både tilbringe din tid i varierende arbejdszoner in-between-meetings i Aarhus, og tilbyde spændende faciliteter til dine kundemøder. For et fast månedligt beløb får du adgang til coworking, Business Lounge, fri WiFi, gratis print (A3/A4), fri kaffe, dagens aviser samt adgang til mødefaciliteter og frokost. Og ikke mindst, så kan du få fast postadresse hos The House.

The House of JENSENplus

The House er en del af JENSENplus familien. Møblering af The House er forestået af JENSENplus, som leverer møbler til interiørprojekter i Danmark og udland, i tæt samarbejde med eksterne arkitekter og interiørdesignere. Føler du dig inspireret af de varierende arbejdszoner og miljøer i The House? `Tøv ikke med at kontakte os for hjælp til jeres næste projekt.

Kurv

Your cart is currently empty.

Return to shop

Your cart is currently empty.

Return to shop